english site map home
Data: 19 Shtator, 2014
EKIPI M I MIR DHE TEKNOLOGJIA M E AVANCUAR N NEUROKIRURGJI N SPITALIN AMERIKAN
Intervist me Prof. Dr. Ethem Beskonakli, Prof. Dr. Ozerk Okutan dhe Op. Dr. Baris Saygili.

T vendosur pr t siguruar cilsin m t lart t kujdesit pr pacientt n Shqipri, Kosov e m tej, Spitali Amerikan me ekipin e ri t mjekve neurokirurg ka sjell s fundmi prdorimin e nj sistemi t avancuar teknologjik, nj sistem udhrrfyes t imazheve pr kirurgjin e trurit; sistemin endoskopik-epiduroskopik ...
 
E shtuna Vital
- E VRTETA E SINDROMS VIZIVE NGA KOMPJUTERI!

- MSONI M SHUM PR KANCERIN E MUSHKRIVE

- DUHANPIRJA, SHKAKTARI MADHOR I KANCERIT N BOT

- INSULTI CEREBRAL

-


 

- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji


  - Prezantim
- CEO
- Stafi
  - Pacientë me Shtrim
- Pacientë Ambulatorë
  - Foto
- Informim

Paketat Check Up në Spitalin Amerikan
 • Kontrolli specifik - Check Up
 • Kontrolli bazë - Check Up
 • Kontroll i përgjithshëm për femra
 • Kontroll i përgjithshëm për meshkuj
 • Kontroll periodik/i thjeshtë/standard për femra
 • Kontroll periodik/i thjeshtë/standard për meshkuj
 • Kontroll kanceri për femra
 • Kontroll kanceri për meshkuj
 • Kontroll kardiak
 • Kontroll për diabetin
 • Kontroll VIP për femra
 • Kontroll VIP për meshkuj
 • Kontroll Ultra për femra
 • Kontroll Ultra për meshkuj
 • Kontroll për të rinj
 • Kontroll për fëmijë
 • Kontroll gjatë shtatzënisë


 

Copyright © 2008-2014 - Univers-Alb Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35, (+355) 042-35 70 11