english site map home
 
   • Kosovë

- Prezantim
- Shërbimet
- Stafi
- Kontakt
 
Kontakte

Informacioni i kontaktit
Spitali Amerikan n Kosov
Hajvali, Km. 7 - Prishtin, Kosov

Tel. +381 38 221 661     Tel. + 386 49/513-513     Mob. +377 45 500 910

www.spitaliamerikan.com

Email: [email protected]

facebook.com/spitaliamerikan
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35