english site map home
 
- AH në Media
- Buletinet Mujore
- Sondazhet Javore
- Pyetje e Përgjigje
- Së Shpejti në AH
- Galeria e Fotove
- Letra nga Pacientët
- Histori Suksesi
- Informim
- E Shtuna Vital
- Publikime
- Lajme Vital
 
Klientë & Partnerë

Klient & Partner
SIGAL Uniqa Group Austria - Shqiperi
Sigma Vienna Insurance Group
Insig Sha
Sicred Sha
Interalbanian Sha
Bupa International
Vanbreda International
USA Embassy
British Embassy
Turkish Embassy
Raiffeisen Bank
Sigal Kosove
Illyria Insurance
Dardania Insurance
LIMAK Aeroporti i Kosoves
TIA
Astra Albania
Aleanca Gjinore per Zhvillim
BKT
Albanian Motorway
Milis Shpk
Velur Spa & Relax
Digitalb
Mercator A Shpk
Eurosig Sha
Plus Communication
Albsig Sha
Alba Medic shpk
GEZE Austria GmbH
Edil-Al-it
Universiteti i Tiranes
Xheko Imperial
ALB-Star
Univers Reklama
Megapharm
Balfin Group
ManeTCI
Porsche Albania
ANTA
Dhoma e Notereve Tirane
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35