english site map home
 
- AH në Media
- Buletinet Mujore
- Sondazhet Javore
- Pyetje e Përgjigje
- Së Shpejti në AH
- Galeria e Fotove
- Letra nga Pacientët
- Histori Suksesi
- Informim
- E Shtuna Vital
- Publikime
- Lajme Vital
 
Pyetje & Përgjigje

Sa kushton operacioni i hundes.

Cmimet e nderhyrjeve kirurgjikale ne hunde variojne sipas procedurave specifike. Ju lutemi kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose paraqituni prane spitalit tone.


Doktoresha Dilek Uzer

Mjekja opthalmologe Op. dr. Dilek Uzer eshte shefja e sherbimit te opthalmologjise prane spitalit tone. Per me teper informacion mund te vizitoni website-in e saj ne internet:

www.lazervizyon.com.tr


Jam paciente nga Vlora.Kam qe nga viti 2002 qe vuaj nga temthi dhe ekografia thote qe kam shume gure.Dua te bej kete nderhyrje.
Fillimisht, ju rekomandojme konsulte me kirurgun abdominal, per te percaktuar nese keni apo jo indikacion per nderhyrje kirurgjikale. Ne spitalin tone, kolecistektomia (heqja e fshikezes se temthit) realizohet me ane te laparoskopise, e cila eshte nje procedure minimalisht invazive. Per me teper informacion, ju lutemi te lini takim me kirurgun abdominal, ne numrin tone te telefonit.

Sa kushton nje laparoskopi e kolecistes?
Ne lidhje me cmimet e nderhyrjeve kirurgjikale, dhe ne rastin tuaj ne lidhje me kolecistektomine nepermjet laparoskopise, ju lutemi kontaktoni ne numrin tone te telefonit: 042 35 75 35.

Vuaj nga azotemia te cilen e kam 60, kam dhe probleme me sheqerin ne gjak ; se fundmi rrezohem shpesh, c'duhet te bej? Dieta?
Ju rekamandojme konsulte me mjekun nefrolog dhe endokrinolog. Mund te lini takim ne numrin tone te telefonit.

Jam Mimoza nga Prishtina, m intereson t di pr mimin e operacionit laserike n sy (lamtumire syzave).
Cmimet e nderhyrjeve me Laser ne sy, variojne sipas procedurave specike - ne lidhje me llojet e procedurave, konsultohuni me faqen tone ne internet per sherbimin e okulistikes. Me pas, mund te kontaktoni ne numrin tone te telefonit 042 35 75 35, per tu informuar ne lidhje me cmimin e procedures specifike.

A mund te behet operimi i syve te 63 vjecari?
Po, mund te kryhet nderhyrje kirurgjikale ne sy, tek 63 vjecari. Perpara operacionit, ju do i neshtroheni vleresimit preoperator te gjendjes tuaj te pergjithshme shendetesore.

Operimi ne sy.

Ne spitalin tone, kryhet e gjithe gama e operacioneve ne sy. Per informacion me te detajuar, mund ti referoheni faqes tone ne internet mbi okulistiken ose te paraqiteni prane spitalit tone.


Bllokimi i venave.
Ju lutemi, specifikoni se per cilat vena te trupit e keni fjalen.

Kam nje problem doktor. Me dhemb shume koka. Ju lutem me ndihmoni.
Ne rastin tuaj ju rekomandojme konsulte me mjekun neurolog. Mund te lini takim ne numrin tone te telefonit.
Fillimi | << |  24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35