english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Check Up → Tjetër

Kontroll VIP pr femra
• Ekzaminimi fizik
• Gjak komplet
• Glicemia esll
• Glicemia post prandiale
• Eritrosedimenti
• Urea
• Kreatinina
• Acid urik
• Lipidograma
• Urin komplet
• Analiza e feeve
• HBsAg
• HCV
• HIV1/2
• Profili tiroidien
• Testi i dgjimit (mbi 50 vje)
• Testi vizual (mbi 40 vje)
• Provat e heparit
• AFP
• Fee gjak okult
• Sigmoidoscopi fleksibile
• Ekzaminimi pelvik, ekzaminimi i gjirit
• EKO pelvike/ovareve (mbi 45 vje)
• EKO mamme (mbi 40 vje)
• Mamografi (mbi 40 vje)
• PAP Test
• Beta HCG
• CA 125
• CA15-3
• CA19-9
• EKG
• EKO kardiake
• Stres test
• CT CA score
• Spirometria
• CT me doz t ulet i pulmonit
• Densitometria e kockave (osteoporoza pr femra mbi 45)
• Kshillim pr dietn, stresin dhe peshn trupore
• Vizit nga specialist t ndryshm
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2014 - Univers-Alb Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35, (+355) 042-35 70 11