english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Check Up → Tjetër

Kontroll Ultra pr femra
Ekzaminimi fizik
Gjak komplet 
Glicemia esll
Glicemia post prandiale
Eritrosedimenti 
Urea
Kreatinina 
Acid urik 
Koha e hemorragjis
Koha e aglutinimit
Lipidograma 
Urin komplet
Analiza e feeve
Profili tiroidien
Enzimat kardiake
HBsAg
HCV
HIV 1/2
Testi I dgjimit (mbi 50 vje)
Testi vizual (mbi 40 vje)
Provat e heparit 
AFP
Fee gjak okult
Kolonoskopi virtuale 
Ekzaminimi pelvik, ekzaminimi i gjirit
EKO pelvike/ovareve (mbi 45 vje)
EKO mamme (mbi 40 vje)
Mamografi (mbi 40 vje)
PAP Test 
Beta HCG 
CA 125 
CA15-3 
CA15-9 
EKG 
EKO kardiake
Stres test 
CT angio-koronare 
Doppler bilateral i a.carotide
Doppler i ekstremiteteve t poshtme
Angio-CT e aorts abdominale
Spirometri 
Densitometria e kockave (osteoporoza pr femra mbi 45 vje)
MRI e t gjith trupit
Kshillim pr dietn, stresin dhe peshn trupore
Vizit nga specialist t ndryshm
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2014 - Univers-Alb Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35, (+355) 042-35 70 11