english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Kirurgji Plastike → Shërbimet

Kirurgji Kozmetike:
• Abdominoplasti (zvoglim kirurgjikal i barkut)
• Lifting i krahut
• Rikonturim i trupit
• Lifting i trupit
• Botox
• Rritje e gjoksit
• Lifting i gjoksit
• Rekonstruksion i gjoksit
• Zvoglim i gjoksit
• Lifting i vetullave (ndritje e vetullave)
• Peeling kimik
• Kirurgji e nofulles
• Dermabrazion
• Kirurgji e veshit
• Kirurgji e qepallave t syve
• Lifting i fytyrs
• Implante t fytyrs
• Mbjellje floksh
• Injeksione mbushse
• Liposuction
• Mikrodermabrazion

Procedura Rekonstruktive:
• Kirurgji e buzs dhe qiellzs
• Kirurgji e dors
• Kirurgji e deformimeve t nofulls
• Revizionim i shenjave t plagve
• Kirurgji e kancerve t lkurs
• Zvendsim indi

  Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
   
   
   

  Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
  Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
  Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35