english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Laborator → Shërbimet
• Teste biokimike n gjak, urin dhe likidin cerebrospinal
• Teste biokimike rutin
• Markerat kardiak
• Teste biokimike t detajuara t diabetit
• Teste biokimik t osteoporozs
• Check Up sipas moshs dhe seksit (kontrolle periodike do 6 muaj ose 1 vit sipas faktorve t riskut)
• Faktort e koagulimit n mnyr t detajuar
• Monitorim i medikamenteve dhe drogave n gjak dhe urin
• Monitorim periodik i imunosupresorve n pacientt post transplanto
• Teste t detajuara alergjik (pneumoalergen, alergene ushqimore)
• Teste hematologjie
• Elektroforeza e hemoglobins
• Enzimat eritrocitare dhe leukucitare
• Depozitat e hekurit n gjak
• Teste hormonale dhe markues tumoral
• Hormonet e fertilitetit
• Hormonet e tiroides
• Hormonet e hipofizs, etj
• Markuesit tumoral t traktit gastro-intestinal
• Markuesit tumoral t gjirit dhe vezoreve
• Markuesit tumoral t pulmonve
• Markuesit tumoral t prostats
• Markuesit tumoral t testikujve, etj.

Teste mikrobiologjike:
• Kultura mikrobiologjike t t gjitha materialeve biologjike (gjak, urin, likide, pus, sekrecione vagjinale dhe uretralea, etj.)
• Parazitozat e ndryshme
• Markerat hepatite (hepatiti A,B,C,D,E)
• HIV (Sida)
• Markerat e agjentve t tjer infektiv dhe virusal.
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35