english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Obstetrik Gjinekologji → Shërbimet
GJINEKOLOGJIA
 • Vizit gjinekologjike
 • Ekografi gjinekologjike abdominale / transvaginale / Doppler
 • rregullimet menstruale
 • Parandalimi dhe depistimi i kancerit gjinekologjik
  • Pap-test
  • Testi i HVP
  • Kolposkopi me / pa biopsi direkte
  • Biopsi gjoks, cervikale, endometriale
  • Testi i Ca-125 (serum)
 • Metoda pr kontrollin e shtatznis
  • Metodat e kontracepsionit
  • Kontracepsioni i emergjencs
  • Planifikim familjar
 • Ndrprerje shtatzanie
  • Medikamentoze
  • Me aspirim
  • Me dilatacion & kyretazh dhe aspirim
 • Infeksionet gjinekologjike
  • Kultur e sekrecioneve vaginale
  • Kultur e endocerviksit
  • Teste pr Chlamydia apo edhe pr t tjer mikroorganizma
 • Menopauza
  • Terapi zvendesuese hormonale
  • Parandalimi osteoporozs

NDRHYRJE KIRURGJIKALE GJINEKOLOGJIKE
 • Montim sterilet (DIU) hormonal ose jo
 • Dilatacion dhe kyretazh (pr abort, biopsi endocervikale ose endometriale, hemostaz)
 • Histerektomi me / pa adneksektomi
 • Histerektomi radikale plus limfaedenektomi pelvike me / pa adneksektomi
 • Histerektomi vaginale
 • Miomektomi unike / multiple
 • Adneksektomi, Kistektomi, Salpingektomi, sterilizim tubar
 • Adezioliz
 • Laparoskopi diagnostike
 • Laparoskopi operative (kistektomi, adezioliz, barr ektopike, sterilizim tubar etj)
 • Histeroskopi diagnostike
 • Histeroskopi operative (liza e sinekive, septoplastia, miomektomia, heqje DIU)
 • Kuldocentez
 • Biopsi n form koni, LEEP, Kauterizim
 • Trajtim kirurgjikal i inkontinecs urinare
  • Korrigjim kirurgjikal i cistocels, rektocels, elitrocels
  • TUT, TVT

OBSTETRIKA
 • Vizit obstetrikale
 • Teste shtatzanie
  • Testi kualitativ i HCG (serum)
  • Testi kuantitativ i HCG (serum)
  • Testi i HCG (urin)
 • Monitorizim i shtatzanis
  • Ekografi obstetrikale (Biometri fetale, Ekografi morfologjike fetale, Skor biofizik, Doppler materno-fetal)
  • Testet biokimike t zakonshme
  • Testet pr depistimin e infeksioneve t ndyshme gjat shtatzanis:
   • TORCH (Toksoplazmoza, Rubeola, Citomegalovirus, Herpes Simplex virus)
   • Teste pr sifiliz (RBW, VDRL, RPR, TPHA, FTA-abs)
   • Testet virale (HBS, HVC, HIV)
  • Testet pr depistimin e anomalive kromozomale dhe/ ose gjenetike fetale (psh. Sindroma Down)
   • Bi-test ( midis javs s 11-t dhe javs s 14-t)
   • Triple-test (midis javs s 15-t dhe javs s 18-t)
  • Metoda invazive t diagnozs prenatale:
   • Biopsi t vileve koriale,
   • Amniocentez
 • Asistenc n lindjen normale
 • Asistenc n lindjet cezariane (me operacion)

INFERTILITETI
 • Folikulometri prmes ekografisw transvaginale
 • Dozimet hormonale: (Progesteron, Estradiol, FSH, LH, Prolaktin Testosteron, DHEAS, Androstenendion)
 • Spermograma
 • Stimulim t ovulacionit
 • Testet e ovulacionit
 • Fertilizim in vitro

IMAZHERIA GJINEKOLOGJIKE E AVANCUAR
 • Skaner t pelvisit (CT-pelvis)
 • Rezonanc magnetike pelvike (MRI pelvis)
 • Histerosalpingografi (HSG)
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35