english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Ortopedi → Shërbimet
• Amputacioni, dezartikulacioni
• Anomalit kongjenitale
• Art. Pelvike dhe gluteale
• Artrodezat
• Artroplastit
o Artroskopia e brrylit, kyit t dors
o Artroskopia e gjurit
o Artroskopia e shpatulls
• Artroskopit
• Gipsi dhe atelet (gipsi plastik)
• Imobilizimi i artikulacioneve me anestezi
• Kirurgjia e artikulacioneve, kirurgji e hapur
• Kirurgjia e ekstremiteteve, mikrokirurgjia
• Kirurgjia e laseracionit t indit t but
• Nxjerrja e implantit
• Ortopedi pediatrike
• Osteomieliti
• Osteotomit
• Reponimi i mbyllur i luksacioneve
• Riparimi i luksacioneve te prsritura
• Trajtimi i luksacioneve
• Trajtimi kirurgjik i frakturave
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35