english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Pediatri → Shërbimet
N Spitalin Amerikan ne prpiqemi t’ju sigurojm ju dhe fmijve tuaj nj eksperienc sa m t kndshme.

Ne ju ofrojm ekzaminim fizik t prgjithshm dhe nj kujdes shndetsor pr fmijt nga lindja deri n moshn14 vje. Ne gjithashtu vlersojm dhe bjm rekomandime pr probleme t sjelljes dhe t rritjes.
Kur pacientt drejtohen tek ne, ne ju sigurojm atyre nj diagnoz t ekspertit.
Ekzaminimi yn prfshin:
• Histori t detajuar
• Histori pr ushqyerjen, rritjen dhe zhvillimin
• Ekzaminim fizik
• Teste diagnostifikuese
• Trajtimin prkats

Kur sht e nevojshme ne ofrojm teste specifike pr diagnoz dhe mund t’ju referojm, nse akoma keni pyetje pr shndetin e fmijve tuaj.
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35