english site map home
 
- Alergologji
- Anatomopatologji
- Anesteziologji
- Check Up
- Dermatologji
- Endokrinologji
- Gastroenterologji
- Hematologji
- Imazheri E Avancuar
- IVF
- Kardiokirurgji
- Kardiologji
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator
- Nefrologji
- Neurokirurgji
- Neurologji
- Obstetrik Gjinekologji
- Okulistik
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pediatri
- Pneumologji
- Proktologji
- Reumatologji
- Urgjenc 24H
- Urologji
 
Urologji → Shërbimet
I) Konsult urologu:
• Vizit pr aparatin urogjenital

II) Ekzaminimet urologjike:
1) Ekografi
2) Radiografi Direkte, Pielografi, Uretrografi
3) Tomografi e Kompjuterizuar (CT Scan)
4) Rezonanc Magnetike Nukleare (RMN ose MRI)
5) Uroflowmetri
6) Urodinami
7) Shintigrafi

III) Ndrhyrje n aparatin urinar:
1) Uro-Onkologji:
• Nefrektomi radikale
• Retroperitoneal Lenf Nod Dissection
• Fibroza retroperitoneale
• Cistoprostatektomi radikale
• Prostatektomi radikale
• Orchiectomi radikale
• Penektomi radikale
2) Urologjia pediatrike:
• Hipospadi
• Kirurgjia pr reflukset (T hapur dhe endoskopike)
• Criptorchidism (teste t paulura new skrotum)
• Defektet kongjenitale t fmijve (Ekstrofi vezike, Epispadi, etj)
• Vezikat neurogjene
3) Urologji femrore:
• Inkontinenca tek femrat
• Cistocel
4) Urologjia rekonstruktive dhe traumat:
• Fistulat ureterale
• Fistulat vezikale
• Proteze penile
• Trauma
5) Urologji Endoskopike:
• TUR prostate
• TUR papiloma e veziks
• Uretrotomi interne
• Gurt n ureter
• Gurt n vezik
• Balonizim n ngushtimet ureterale
• Vendosje stentash n aparatin urinar
6) Litotripsi perkutane:
• Heqje perkutane e gurve n veshka
• Nefrostomi
• Anterograd D-J
7) Urologji laparoskopike:
• Ekscizioni i kisteve renale laparoskopik
• Prostatektomi laparoskopike
• Nefrektomi laparoskopike
• Diagnostikim laparoskopik
• Varikocelektomi laparoskopike
8) E.S.W.L (Litotripsi)
9) Trans Rectal Biopsy e prostats
10) Kirurgji e vogl

• Cirkumcizie (Synet)
• Varikocelektomi
• Ekscizioni i kisteve peididimare
• Hidrocelektomi
• Vazoligatur
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2015 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved! Powered by: orihost.com
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.
Pranë Spitalit Ushtarak - Laprakë, Tiranë. Tel: (+355) 042-35 75 35